Εκδήλωση για τη σημασία της εκλογής Κόρμπιν στην ηγεσία των Εργατικών

Ενημέρωση στις October 16, 2015

Η άνοδος του Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία δημιούργησε νέα δεδομένα με προεκτάσεις που αγγίζουν όλη την Ευρώπη. O Pat Byrne, εκδότης της ιστοσελίδας του Σοσιαλιστικού Δικτύου (http://socialistnetwork.org), θα αναλύσει τη σημασία της εκλογής Κόρμπιν σε εκδήλωση που διοργανώνει η εφημερίδα «Σοσιαλιστική Εκφραση» (http://www.socialistikiekfrasi.com/) που εκδίδει η «Αριστερή Πτέρυγα».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 1930, στα νέα γραφεία της Αριστερής Πτέρυγας (Οδός Κυβέλης 16-18 (ισόγειο), 1523 Λευκωσία, Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99455169, 99697582).

Την ομιλία του Pat Byrne θα ακολουθήσει συζήτηση, με συντονιστή το μέλος της Αριστερής Πτέρυγας Παναγιώτη Παντελίδη. Θα υπάρχει μετάφραση από τα αγγλικά.

Ο Pat Byrne είναι ενεργό μέλος του Εργατικού Κόμματος για 43 χρόνια, 20 από αυτά στην εκλογική περιφέρεια του Τζέρεμι Κόρμπιν. Είναι επίσης εκδότης της ιστοσελίδας του Σοσιαλιστικού Δικτύου. Το Σοσιαλιστικό Δίκτυο (Socialist Network) αποτελείται από πρόσωπα και ομάδες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται μια κοινή θεώρηση σε ό,τι αφορά τον μελλοντικό δημοκρατικό-σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Αρίστερή Πτέρυγα