Ως Δαμέ – Συμμετοχή στον ξεσηκωμό του Σαββάτου

Ενημέρωση στις February 10, 2021

Η πανδημία του κορονοϊού λειτούργησε εδώ και αρκετούς μήνες σαν η προστατευτική ασπίδα για την κυβέρνηση Αναστασιάδη. Μια κυβέρνηση που κάτω από τα αδιέξοδα που οδήγησε τον τόπο και τη διαφθορά να απογειώνεται σε απίστευτα ύψη, θα οδηγούνταν προ πολλού σε κατάρρευση.

Μια κυβέρνηση που αφού δεν κατάφερε να σκεπάσει τη μπόχα της διαφθοράς και της διαπλοκής με το πέπλο της πανδημίας θυμήθηκε τώρα, ότι υπάρχει και το άλυτο Κυπριακό πρόβλημα, επιβεβαιώνοντας τη ρήση ότι ο εθνικισμός είναι το καταφύγιο του κάθε απατεώνα.

Μια κυβέρνηση που για τέσσερα σχεδόν χρόνια, αφότου εγκατέλειψε το Γκράν Μοντάνα τορπιλίζοντας τη λύση, το μόνο που την απασχολούσε ήταν η πώληση διαβατηρίων και η συσσώρευση δισεκατομμυρίων για μια δράκα διαπλεγμένων υπουργών και δικηγορικών γραφείων με προεξάρχοντα αυτό του Αναστασιάδη.

Είναι για αυτό που ο κόσμος κόντρα στις συνθήκες και τους περιορισμούς που βάζει η πανδημία ξεσηκώνεται και απαιτεί να ακουστεί η φωνή του ενάντια στον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης ενάντια στη διαφθορά και τη διαπλοκή και ενάντια στα φλέρτ για δύο κράτη και τη διχοτόμηση.

Συμμετέχουμε στο ξεσηκωμό του Σαββάτου 13/Φλεβάρη και δίνουμε το παρόν μας στο Παρκινγκ του Κολοκάση στις 4 μ.μ.

Αριστερή Πτέρυγα
10 του Φλεβάρη του ΄21.