marxoudi_web1ekfrasi_logolhs_logo

 

Μινώταυρος με erection

Είσαι ο άνθρωπος του 21ου αιώνα… το πιο εξελιγμένο είδος homo erectus κι ας χρειάζεσαι χαπάκια για κάθε μορφής erection, εσωτερικό και εξωτερικό.  Από homo sapiens άρχισες σιγά σιγά να ξανασκύβεις  μπροστά στις οθόνες των κινητών, το αφεντικό, την εξουσία, στο βάρος των αλυσίδων που σε κρατούν καταπιεσμένο, σ΄ένα κόσμο που το χρήμα τραγουδά. Έγινες ένα περήφανο ον που επέλεξε να το εξευτελίζουν και να του βιάζουν την αξιοπρέπεια για μια μπουκιά ψωμί, κι έγινες γλείφτης με υπότιτλο… είμαι manager, έχω PHD, δουλεύω εκεί.. απλά δεν έχω erection.

Όχι δεν μιλάς αρνητικά! Παρακολούθησες σεμινάρια αυτοβελτίωσης, μιλάς θετικά, σκέφτεσαι θετικά, έχεις αυτοδικαιωθεί… Πίστεψε το και θα το έχεις και τελικά σε έχει αυτό. Είσαι καλός άνθρωπος γι αυτό ο Θεός σε αγαπά, είσαι ξεχωριστός, special, ποιος να συγκριθεί μαζί σου; Δεν κάνεις παρέες με τοξικούς ανθρώπους, αρνητικούς, μόνο με τους 2-3 που είναι special σαν εσένα. Γιατί να τους αφήσεις να σε ρίχνουν ψυχολογικά; Αφού με τόση θετική ενέργεια που απόκτησες, σαν υπέρτατο homo, δεν μπορείς να τους υψώσεις… εσύ μπορείς, αυτοί δεν θέλουν… στα τσακίδια οι τοξικοί!

Σταμάτησες τον χρόνο σβήνοντας με  photoshop εκείνες τις πανέμορφες ρυτίδες που μέσα είναι χαραγμένη η ιστορία σου. Στέλνεις εικονικές ανθοδέσμες, κάνεις εικονικό φλερτ, εικονικό σεξ, εικονικές αγάπες, εικονικές επαναστάσεις, εικονικές φιλίες, εικονικές… κι όλος ο κόσμος κλειδώθηκε σε αφίλητα εικονίσματα. Το μόνο που δεν είναι εικονικό είναι η αποξένωση, αυτή η τεράστια μοναξιά που νοιώθεις, ακόμα και μέσα στο πλήθος και το σκύψιμο που σου άφησε πόνους στην πλάτη. Ο μεγαλύτερος τρόμος δεν είναι πως έχεις παγιδευτεί στον λαβύρινθο και σε κυνηγά ένας μινώταυρος με erection. Ο μεγαλύτερος τρόμος ξεκινά την στιγμή που ανακαλύπτεις ότι ο μινώταυρος είσαι εσύ… ο homo bended του 21ου αιώνα.

Κι εγώ, ένα τοξικό και ασήμαντο ανθρωπάκι, να ψάχνω απεγνωσμένα τοξικούς ανθρώπους να κάνουμε την δική μας Μολυσμένη Τάξη να κατακτήσουμε τον κόσμο και να μου βγαίνουν όλοι άμωμοι και συνεργοί του σύμπαντος…. Πέστε μου πώς να έχω σ΄ ένα τόσο υγιές περιβάλλον, οποιαδήποτε μορφής erection;

Τόνι Αγκαστινιώτης

12 Δεκεμβρίου 2021